POGLEDAJTE FILM Ispovijed iDollatora: Seks s neorganskim ženama je izvrstan

Iako je stvarno posebna, Davecatov otac nema razumijevanja za njegov izbor životne partnerice Shi-chan. U braku su već šest godina i nikad nisu razdvojeni osim kad je Davecat na poslu. No, kad su se Shi-chan olabavili zglobovi jednostavno ju je morao pustiti da ode, da ode tri tjedna na oporavak vrijedan 5.000 dolara.

“Kupio sam Shi-chan 2000. godine. Istina, moj razlog za kupnju bio je 70 % seks, 30 % druženje. Uvijek su me privlačile umjetne žene poput lutki iz izloga, a osobito roboti napravljeni tako da sliče ženama. Krajem 1998. jedan od mojih boljih prijatelja pokazao mi je RealDoll web stranicu jer je znao da sam zainteresiran za umjetne žene. Mislio sam da su prekrasne i da bi mogle ne samo odagnati osjećaj usamljenosti, nego i biti izvrsne za seks. I bio sam u pravu!

Oduvijek sam bio fasciniran neorganskim ženama. Prije nego što sam znao da postoje lutke, deklarirao sam se kao tehnoseksualac, čak i prije no što sam znao da postoji riječ za to. Tehnoseksualac je netko koga privlače roboti. Kao i u svakoj subkulturi postoji mnogo podkategorija unutar nekog termina. Neki tehnoseksualci vole da se njihovi organski partneri oblače kao roboti, druge privlače roboti koji ne moraju nužno imati humanoidni izgled, kao što je primjerice R2-D2. Ja dajem prednost humanoidnim robotima koji su prekriveni umjetnim mesom, tako da izgledaju organski na prvi pogled.

Očito, seksualno sam privučen sintetičkim ljudima, ali puno veći dio njihove privlačnosti je da su oni ljudi, ali ne posjeduju nijednu neugodnu osobinu koju organski, ljudi od krvi i mesa imaju. Sintetički partner vam nikada neće lagati, varati vas, kritizirati ili biti neugodni”, otkriva Davecat.

Njegova je supruga od 2000. godine imala tri tijela. Njezino prvo tijelo je trajalo od 2000. do 2003. godine, a  sljedeće od 2003. do 2010., a sada još uvijek uživa u svom trećem tijelu. A uživa i Elena! Njihova ljubavnica!

“Moj brak sa Shi-chan je otvoren u smislu da mi dopušta da radim sve što želim, sve dok je to samo sa sintetičkom ženom. Usput, to su isti uvjeti pod kojima ću joj njoj dopustiti da učini nešto slično! Mislio sam da bi bilo lijepo da Shi-chan ima silikonskog sudruga, tako da nije usamljena ili da joj nije dosadno kad god sam odsutan od kuće. Budući da su oboje biseksualne, uživaju jedna u drugoj. Ako ništa drugo, Elena je naše partnerstvo samo poboljšala, jer svi cijenimo ono što nam onaj drugi (odnosno treći) ima za ponuditi. Ako i bude novih lutaka, Shi-chan će uvijek ostati moja žena, ne namjeravam se udati za bilo koju drugu lutku koje ćemo imati”.

Shi-chan je inače kći oca Japanca i majke Engleskinje, a rođena je u Japanu i odrasla u Manchesteru. Elena je pak odrasla u Vladivostoku. Ako im tijela postanu previše nepopravljiva, Davecat, kao i svaki pravi iDollator koji svoje lutke vidi kao životne partnere, a ne seks pomagalo, jednostavno uštedi nešto novca i kupi im novo tijelo.

...