HOROSKOP ZA NEDJELJU, 10. VELJAČE Merkur u Ribama

Merkur će danas ući u znak Riba, gdje će ostati više od uobičajena tri tjedna. Zbog njegovog predstojećeg ciklusa  (retrogradan će biti od 6. ožujka do 29. ožujka) Merkur će prolaziti znakom Riba više od dva mjeseca, sve do 18. travnja. Možda ćete primijetiti da će u tom periodu vaš um biti maglovit i nejasan. On ovdje ne podržava analitično razmišljanje, ali je odličan za pisanje glazbe,  poezije ili bilo kakve kreativne aktivnosti koje zahtijevaju maštu, inspiraciju i osjetljivost. Intuicija će biti jako naglašena u ovom periodu.

Merkur u Ribama ne mora uvijek biti u stanju pronaći prave riječi ili zapamtiti gdje je ostavio ključeve, ali donosi duševnu kvalitetu vašim mislima i riječima koje mogu biti upravo ono što trebate.

Rekordan boj umjetnika je rođen s Merkurom u Ribama, a to je zato što kada je u Ribama, Merkur može pokupiti misli, vibracije i nijanse koje nisu vidljive kad je u drugim znakovima.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz Ovna i tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com