Rijetko je koji oglas za prodaju nekretnine privukao toliku pažnju kao ovaj

Oglasi za nekretnine rijetko sadrže neka iznenađenja. Možda jedna od kupaonica ima bonus saunu ili hidromasažnu kadu, ili se u stražnjem dvorištu nalazi kul kućica na stablu. Ako se koja i može pohvaliti nečim poput onog što ima kuća u predgrađu Philadelphije, neće svaki agent za nekretnine onako uzgred to spomenuti u oglasu.

Kuća od 5.000 četvornih metara, trenutno je uvrštena za prodaju za 750.000 dolara na stranici Redfin, i na pogled se čini kao prilično tipična kuća u kolonijalnom stilu. No, pregledavajući galeriju fotografija interijera koje su objavljene uz oglas, da se primijetiti da je njezin bonus – seks tamnica.

“50 nijansi Maple Glena” kako su ju nazvali pregledana je više od 500.000 puta u prvih 24 sata. Pet spavaćih soba, tri kamina, biljar, teretana…, i “privatna seksualna oaza za odrasle” što se nalazi u podrumu.

https://www.instagram.com/p/BrTJySrhRU4/

Nakon što je oglas privukao veliku pažnju medija, susjedi su se uznemirili zbog brojnih novinara i znatiželjnika koje ne zanima kupnja kuće nego obilazak “podrumske oaze”. Susjedi su se javili agentici i poručili da zahtijevaju da se fotografije maknu i da “ne žele takvo nešto odvratno u svojoj okolini, gdje ljude bičuju iz seksualnih pobuda”.

Kuća je izgrađena 1996. i ono što je prvotno bila igraonica za djecu pretvoreno je u igraonicu za odrasle nakon što je kuća prodana 2009. godine.

U međuvremenu, su fotografije iz oglasa uklonjene, a opis nekretnine izmijenjen. No, ako vas zanima imaju li vlasnici ukusa za BSDM namještaj i koliko su ukusno uredili seks tamnicu Maison XS, ipak možete pogledati na njihovom instagram profilu.

Možda će vam biti zanimljivo i da se kuća iznajmljuje na Airbnb kao “Maison XS” za 750 dolara po noći (2.000 dolara za vikend) za odmor ili nešto uzbudljive partije za do 14 osoba. Ako imate planove, javite nam se da vam sredimo 30 eura popusta na smještaj 🙂

...