HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 11. VELJAČE Senzualnost i osjetljivost

U jutro kad se probudimo Mjesec će već ući u senzualnog i strpljivog Bika. U večernjim satima će napraviti skladan aspekt s Venerom i vjerojatno ćemo se danas lakše izraziti i zadovoljiti naše povećane potrebe za udobnošću i slobodnim vremenom.

Jučerašnji ulaz Merkura u Ribe, u znaku njegove slabosti, budući da to nije mjesto gdje se njegova logična, precizna priroda može izraziti, ali je to dobro za maštanje što je pogodno za izgradnju plana za ostvarenje sna. To bi moglo biti nešto što ste zakopali ili odustali, što je još jedan razlog više da ne čekate nego da nastavite slijediti svoj san.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com