HOROSKOP ZA UTORAK, 12. VELJAČE Ako potonete, izronite!

Dan se nastavlja senzualnim Mjesecom u Biku i danas imamo prvu četvrt, što govori o prvoj krizi nakon mladog Mjeseca. Imajmo na umu da kriza podrazumijeva ne samo poteškoće nego i prilike. To je vrijeme kada uzmemo u svoje ruke svoju budućnost  i donosimo odluke koje pokreću naš život u jednom ili drugom smjeru.

Ovo je vrijeme kada se naše akcije pretvaraju u viši izražaj. Izaberimo ono najbolje za nas. Vjera i povjerenje nam daju pozitivan ishod. Ne dopustite da malo trenja tijekom dana pokopa vaše zdrave navike. Ako potonete, izronite.

Mjesec u Biku je senzualan, sadržajan, zemljan i osjetljiv. Dok sada tražimo harmoniju i mir više nego što je uobičajeno, približavanje Marsa Uranu u ranim jutarnjim satima u srijedu, donosi nam naglašenu potrebu za promjenom. O tome ćemo sutra!

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com