Nevjerojatni završetak serije ‘Ukradeni život’

Nevjerojatnu finalnu epizodu serije ‘Ukradeni život’ gledatelji mogu pogledati u utorak 12. veljače na Novoj TV, a finale serije donosi odgovore na sva pitanja.

Sretna priča o obitelji kojoj bi svatko mogao zavidjeti pretvorila se u napetu potjeru za otetim sinom. Na trnovitom putu da otkriju tko stoji iza otmice, otkrile su se mračne tajne i isprepleli putevi svih sudionika. Svaki član obitelji skriva neku tajnu, a svaka tajna ima svoju cijenu. Oni čija se dobrota isprva činila neupitnom, sada su potencijalni sumnjivci koji stoje iza otmice, a oni koji su od samog početka činili loša djela radili su to boreći se za viši cilj.

U velikoj završnici sezone gledatelji će otkriti novu nadu koja se rađa za Mehmeta, iako se već pomirio s velikim gubitkom. Pitanje tko je glavni krivac koji stoji iza Keremove otmice još uvijek stoji neodgovoreno. Novi dokazi upućuju na Metina, ali Mehmet u tome vidi neku sumnju. Pod majčinim pritiskom, Kerem odaje mračnu tajnu o njegovom ujaku koja u potpunosti mijenja tijek događaja.

Falko sanja o odlasku u inozemstvo s Ozlem i čini sve da napravi plan bijega koji će uključivati sve na njegovoj strani. Međutim, postoji i nešto što nije uzeo u obzir. Mehmet kroji igru prema vlastitim pravilima i koristi savez s policijom u svoju korist.

Dva ključna lica ove bitke, Mehmet i Falko, dogovaraju posljednji sastanak koji će iznjedriti mnoge neočekivane događaje, a odgovori na ključna pitanja šokirat će sve uključene. Hoće li svi na kraju dobiti ono za što su se cijelo vrijeme borili ili će neki platiti za štetu koju su učinili?

...