Bezazlena objava na Fejsu izazvala hrpu komentara na račun “Ljubavi na selu”

Brakovi, veze, romantična vjenčanja i ljubavi koje traju i danas – takvim se epilogom prethodnih devet sezona dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu” pohvalio RTL. Obzirom na dobru gledanost, naravno da se ljubav i deseti put vratila na selo i da je popularna voditeljica Marijana Batinić krenula na put po Hrvatskoj.

Kandidati popularne dokumentarne sapunice još su u potrazi za srodnim dušama, gledatelji i gledateljice imaju svoje favoritkinje, a sasvim obična promo objava na Fejsu Večernjeg lista, izazvala je brojne reakcije.

Evo nekih od njih.

Bolje bi bilo da dajete dokumentarne serije, nekretnine, cvijeće, uzgajanje, a ne to pokvarenost šta i djeca gledaju umjesto nešto pametno i lijepo za djecu i odrasle npr. Zvijezdice to je prelijepo gdje dječica pjevaju.

Ova emisija, kao da je snimana u javnoj kuci. Ma bas ce one u dopicnjacima, ostati na selu. Samo provod i zabava.

Meni ovo dođe ko britanska humoristična serija, ismijavanje ljudskih osobina na najjače, s tim da su se ovi dobrovoljno prijavili da ih se sprda za šaku kuna.

Mislim da ove sezone od ovih farmera nista od braka sve neki lijevi a i dame boze sacuvaj.

Strašno prostitucijska emisija. Strasno loše poruke za mlade ljude ako prate.

Ma dajte s tom glupom serijom sramota za Tv šta prikazuju užas… Radije neke zanimljive emisije opustajuce, glazbene ko nekad 7 noć ili neke komedije, šta je ovo za gledati grozota.

Pravi se našli, ova emisija trebala bi se zvati: “Glup- gluplji”.

Bilo bi bolje pogledati nešto iz naših kazališta pa i da su stariji datumi za one koji ne mogu si priuštiti ulaznicu ili BONTON. Mnogi ga nisu pročitali a ovima u seriji SVAKOM POKLONITI PO JEDAN.

Hahahaha Najvise volim kad vidim kako ljudi psuju osuduju itd. I kao to je cista glupost ta emisija uzas A svi ju gledate i komentirate gluposti.

Sramotite selo! I najgore sto moze biti da se to zove ljubav na selu, totalni promasaj.


Dosad sklopljeno sedam brakova

U showu je u deset sezona sudjelovalo 54 farmera i farmerica. ‘Ljubav je na selu’ zaslužna je za sklapanje čak sedam brakova, a još dva su u najavi.

Subonosno ‘da’ izrekli su Stjepan i Nikolina Pavlić, Mihael i Sara Sklizović, Tomislav i Karolina Copić, Mato i Nikolina Smolčić, Zvonkoi Nikolina Koprivnjak, Ante i Karolina Dogan te Nemanja i Dragana Blanuša. Brak su najavili i Sandra Blažina i Tin Mirt te Valentina Curić i Vatroslav Tijan.

Farmeri koji su sudjelovali u ‘Ljubav je na selu’ imaju 14-ero djece, a još je jedno na putu. Zvonko i Nikolina imaju kćer, a Mihael i Sara sina. Jedno dijete imaju i Tomislav i Karolina, dok dvoje imaju Dragana i Nemanja (dvije djevojčice) te Mato i Nikolina. Nikolina i Stjepan imaju troje djece.  Valentina i Vatroslav roditelji bi trebali postati 17. veljače.

‘Ljubav je na selu’ dobila je vrlo vrijedno priznanje – Udruga dalmatinskih samaca produkciji je uručila zahvalnicu za značajan doprinos demografskoj obnovi.

...