HOROSKOP ZA SRIJEDU, 13. VELJAČE Kad se spoje Mars i Uran

Dan započinje konjunkcijom energičnog Marsa i nekonvencionalnog Urana na posljednjem stupnju Ovna. Početak ovog ciklusa od nas će tražiti promjene, uzbuđenja i izražavanje našeg jedinstvenog bića bez obzira na to što drugi misle.

Možemo biti u iskušenju da napravimo ozbiljne rizike, iznenadnu promjenu da prvo skočimo pa tek onda postavimo pitanje. Nemojmo biti previše nestrpljivi jer za par dana imat ćemo više jasnoće.

Sad moramo biti spremni da se naši planovi ili projekti mogu promijeniti preko noći.

Prazan hod Mjeseca imamo do 10.31 nakon čega će mjesec ući u znak Blizanca. Možemo čuti ili ispričati priču koja bi mogla promijeniti našu cijelu putanju u nadolazećim godinama. Obratimo pažnju na svaku akciju koja se od nas traži.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com