HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. VELJAČE Slatki pokloni

Od početka godine Mars se nalazio u impulzivnom Ovnu te će danas ući u stabilnog Bika. To će nam donijeti značajnu promjenu u pristupu željenim postignućima.  Ako znate svoj natalni horoskop, pogledajte u kojoj kući vam se nalazi znak Bik, jer tu ćemo u  narednih mjesec i pol dana trošiti energiju i biti aktivni.

Mars u Biku nam donosi snagu, pouzdanost i ustrajnost u našim postupcima.  Nećemo poduzimati brze akcije, ali će nam namjera biti pouzdana i dosljedna. Odlučnost i snažna nepokolebljiva akcija koju budemo poduzeli u ovom periodu donijet će nam neprocjenjive rezultate.

Slijedit ćemo svoje ciljeve strpljivo i tražit ćemo dugoročno zadovoljstvo.

Jedna od mana ovog položaja Marsa je da ne zna kada i gdje treba usredotočiti svoj bijes.

Mars u Biku uživa u senzualnim užicima, pa možemo očekivati da će pokloni koje budimo dobivali za Valentinovo biti slatki. I što god kupovali, nemojte biti jeftini.  Jupiter, trenutno u Strijelcu, dobro reagira na velikodušnost. Venera, planet ljubavi i novca, još uvijek je u Jarcu, a Venera u Jarcu “mrzi jeftino“.

Ako ste sami na  Valentinovo, sad se od vas traži da poduzmete akciju.

Ako ste rođeni oko 15.-16. siječnja, 1. ožujka, 15.-16. travnja, 31. svibnja, 1. lipnja, 18. srpnja, 3. rujna, 18.-19. listopada ili 2.-3. prosinca, astrološki utjecaji mogu se posebno odnositi na vas.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Blizanca, što nam donosi znatiželju i naglasak na komunikaciju.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.