HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. VELJAČE Slatki pokloni

Od početka godine Mars se nalazio u impulzivnom Ovnu te će danas ući u stabilnog Bika. To će nam donijeti značajnu promjenu u pristupu željenim postignućima.  Ako znate svoj natalni horoskop, pogledajte u kojoj kući vam se nalazi znak Bik, jer tu ćemo u  narednih mjesec i pol dana trošiti energiju i biti aktivni.

Mars u Biku nam donosi snagu, pouzdanost i ustrajnost u našim postupcima.  Nećemo poduzimati brze akcije, ali će nam namjera biti pouzdana i dosljedna. Odlučnost i snažna nepokolebljiva akcija koju budemo poduzeli u ovom periodu donijet će nam neprocjenjive rezultate.

Slijedit ćemo svoje ciljeve strpljivo i tražit ćemo dugoročno zadovoljstvo.

Jedna od mana ovog položaja Marsa je da ne zna kada i gdje treba usredotočiti svoj bijes.

Mars u Biku uživa u senzualnim užicima, pa možemo očekivati da će pokloni koje budimo dobivali za Valentinovo biti slatki. I što god kupovali, nemojte biti jeftini.  Jupiter, trenutno u Strijelcu, dobro reagira na velikodušnost. Venera, planet ljubavi i novca, još uvijek je u Jarcu, a Venera u Jarcu “mrzi jeftino“.

Ako ste sami na  Valentinovo, sad se od vas traži da poduzmete akciju.

Ako ste rođeni oko 15.-16. siječnja, 1. ožujka, 15.-16. travnja, 31. svibnja, 1. lipnja, 18. srpnja, 3. rujna, 18.-19. listopada ili 2.-3. prosinca, astrološki utjecaji mogu se posebno odnositi na vas.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Blizanca, što nam donosi znatiželju i naglasak na komunikaciju.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com