HOROSKOP ZA SUBOTU, 16. VELJAČE Zaštita i briga za druge

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Raka i biti ćemo spremni ponuditi praktičnu zaštitu, ljubaznost i brigu za druge.

Neočekivana prilika danas vam može doći od prijatelja, suradnika ili grupe. To bi moglo biti ono što ste čekali, pa ako vam se nešto dogodi nemojte ignorirati.

Mars u Biku u narednim tjednima usporava tempo i daje nam izdržljivost. Fokus je na akcijama koje daju opipljive rezultate. Interesirat će nas gdje smo potrošili našu energiju.  Ako se osjećate frustrirano, napravite popis onoga što ste postigli svaki dan. Potražite alate i resurse koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com