POVRATAK “RETRO” MERKURA U LAVA Ne vjerujte baš svemu što čujete ovih dana

Još je ostalo tjedan dana dok Merkur krene direktno. U četvrtak se vraća u znak Lava pa će vijesti biti još dramatičnije i netočnije.

Vijesti i informacije koje čujete ovih dana, nemojte uzeti zdravo za gotovo.

Ima i dobrih vijesti, Mjesec je napustio znak Škorpiona i u iduća dva dana će boraviti u znaku Strijelca.

Utorak, 29. kolovoza, povoljan je za putovanja, marketing, medije, pravo i obrazovanje. Ambicije su naglašene i sav napor koji ćete uložiti u ovaj dan će se realizirati u srijedu.

Mjesec radi kvadrat sa Suncem i kvadrat s Neptunom. Budite autentični. Cijenite svoju slobodu i budite ono što istinski jeste.

Škorpionima je najudobnije s Ribama.

Velikodušnost, otvorenost, optimizam i želja da se da savjet i podijeli iskustvo označava ovaj Mjesec u Strijelcu.

Postoji veće zanimanje za putovanja i strane zemlje, te sve aktivnosti i rekreaciju koje se odvijaju na otvorenom.

Još uvijek smo pod utjecajem aspekta Jupitera u sekstilu sa Saturnom pa to moramo iskoristiti za organizaciju u poslu ili barem organizaciju našeg radnog stola ili kompjutora.

Ovo je dan pogodan za raditi velike planove, ali ne za planove koji zahtijevaju pozornost na detalje. Pripazimo samo da pod ovim utjecajem Neptuna planovi ne budu nerealni, jer ćemo nastojati zanemariti svoje (ne)sposobnosti.

Mjesec danas nije u praznom hodu, tako da sve što pokrenete ima šanse za uspjeh.

Najbolje vrijeme za Strijelce, Lavove i Ovnove… Idemo vatreni!

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com