HOROSKOP ZA UTORAK, 19. VELJAČE Pun Mjesec u Djevici

Sunce će nešto malo iza ponoći ući u znak Ribe i tu će boraviti sve do 21. ožujka. Dok je Sunce u Ribama, naglasak je na našoj mašti i motivirani smo nesebičnošću, empatijom i suosjećajnošću.

Danas imamo pun Mjesec u Djevici u 16.53 što nas može potaknuti da stvorimo red u našim životima. On će nam ponuditi neka praktična rješenja za probleme, posebno one koje se odnose na zdravlje, navike, posao i usluge.

Iako se dio nas ponekad osjeća malo izgubljeno, ako obratimo pozornost na detalje i radimo svjesno, možemo poboljšati izglede. Općenito govoreći, ovaj pun Mjesec pružit će nam priliku da naučimo se brinuti o sebi i svom zdravlju.

Također, vladar Djevice, Merkur, ući će u zonu sjene u nadolazećem retrogradnom razdoblju, pa se stoga preporučuje da se usredotočimo na izvršavanje zadataka umjesto da započnemo nešto novo.

Prazan hod Mjeseca imamo od 14.50 do 15.46 nakon čega će Mjesec ući u znak Djevice.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com