HOROSKOP ZA PETAK, 22. VELJAČE Pretjerivanje u komunikaciji

Danas ćemo biti pod utjecajem napetog aspekta između Merkura u Ribama i Jupitera u Strijelcu koji djeluje tako da preuveličamo ili raspršimo komunikaciju. Preopterećenje komunikacijom je sada moguće i skloni smo zanemariti bitne detalje. Komunikacija ide u prazno, nedostaje koncentracije i jasnog fokusa. Dan nije povoljan za potpisivanje bilo kakvog ugovora.

U noći s petka na subotu imamo snažan spoj Venere i Plutona  što će nam donijeti intenzivne emocije i snažnu privlačnost. Ovako Venera povezana s Plutonom zna kako koristiti svoju moć da bi dobila ono što želi. Sad želimo samo najbolje –  najljepšeg partnera, najuspješniji odnos, najbolji status.

Ako ste rođeni oko 13.-14. siječnja, 27. veljače, 13.-14. travnja, 29.-30. svibnja, 16. srpnja, 1. rujna, 17. listopada, 30. studenog ili 1. prosinca ovaj aspekt može posebno utjecati na vas.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz šarmantnu, pravednu i racionalnu Vagu što će nam pomoći da postignemo objektivnost u našim životima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com