Ples sa zvijezdama: U hit showu zaplesat će zabavni Ivan Šarić, svestrani Davor Garić, ali i Modni mačak

U tijeku su pripreme za poznati svjetski show ”Ples sa zvijezdama” kojeg će ove godine producirati Nova TV. Show će okupiti hrvatske zvijezde koje su odlučile izaći iz zone komfora, stati uz vrhunske profesionalne plesače te se okušati u zabavnim plesnim izazovima. Veliko iščekivanje je u tijeku, a ovih dana odlučeno je koje su to sve zvijezde koje ćemo pratiti u popularnoj zabavnoj emisiji.

Poznati model i pjevačica te supruga proslavljenog košarkaša Dina Rađe Viktorija Đonlić Rađa s veseljem je prihvatila novi izazov, baš kao i kazališna, filmska i televizijska glumica Ecija Ojdanić, koju ćemo sada imati priliku vidjeti u sasvim drugačijoj ulozi. 
Još jednu glumicu vidjet ćemo na plesnom podiju, a to je Ana Vučak Veljača, kao i poznatog kazališnog, televizijskog i filmskog glumca Slavka Sobina, poznatog po brojnim ulogama, kao i po onoj u hit-seriji “Na granici”. 
Na bini “Plesa sa zvijezdama” vidjet ćemo i poznatog pjevača te nedavnog pobjednika Zagrebačkog festivala Damira Kedžu, te provjeriti koliko mu je zaista teško ostaviti se mikrofona i ne zapjevati kada se upale kamere. 
Osim Kedže u showu “Tvoje lice zvuči poznato” sjajno smo se zabavljali i uz nastupe poznatog stand-up komičara Ivana Šarića, kao i uz popularnu pjevačicu Nives Celzijus, stoga vjerujemo da će i njihov angažman u ovom zabavnom formatu Nove TV oduševiti i mnoge ostaviti bez daha.
Kao veliko iznenađenje tu je i ulazak u show najpoznatijeg hrvatskog stilista Marka Grubnića, koji je također odlučio pokazati i usavršiti svoje plesno umijeće. 
show ulaze i spisateljica Josipa Pavičić BerardiniSonja Kovač, jedna od najpoznatijih i najuspješnijh influencerica te svestrani Davor Garić, dugogodišnji novinar najgledanije lifestyle emisije IN magazin.Produkcijski tim Nove TV najavljuje kako su pripreme za ovaj zahtjevan projekt u tijeku te da gledatelji ovog proljeća mogu očekivati brojne nove i dosad neviđene sadržajne elemente.