HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 25. VELJAČE Emocionalno oslobađanje

Ovaj tjedan Venera će zauzeti središnje mjesto jer će do kraja tjedna napraviti lijep aspekt sa Uranom i za vikend izlazi iz Jarca i ulazi u Vodenjaka.

Ako vam je potreban drugačiji pristup u vašem ljubavnom životu, nekoj novoj perspektivi ili jednostavno promjeni tempa, ovo bi za vas moglo biti izvrsno vrijeme. U narednim tjednima ljubav se smiješi Vodenjacima, Vagama i Blizancima.

Današnji aspekt Venere sa Mjesečevim čvorovima donijet će nam prilike za rješavanje starih, neriješenih pitanja, pogotovo za one prošle odnose. Biti jasan u komunikaciji može se pokazati izazovnim, ali suosjećanje i razumijevanje je moguće, ako ste spremni obustaviti prosudbu. Emocionalno oslobađanje ili promjena smjera vjerojatno će biti rezultat.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz intenzivnog i odlučnog Škorpiona tijekom dana.

Prazan hod Mjeseca imamo od 13.13 do 22.19 nakon čega će Mjesec ući u znak Strijelca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com