HOROSKOP ZA UTORAK, 26. VELJAČE Vrijeme krize

Dan počinje aspektom posljednje četvrti koji se formira između Sunca u Ribama i Mjeseca u Strijelcu. Prva i zadnja četvrt uvijek donose malo krize. Ovisno o tome gdje to utječe na vašu natalnu kartu, odredit će koliko to utječe na vas osobno.

Trebamo zapamtiti da kriza podrazumijeva ozbiljne izazove, ali i velike mogućnosti.  Kad imamo posljednju četvrt Mjeseca, od nas se traži da se oslobodimo nečeg što nam više ne služi. Tako dopuštamo da napravimo prostor za nešto što će podržati naš napredak.

Uzimajući  vlastitu budućnost u svoje ruke, napravit ćemo mudar izbor koji zna samo naše srce.

Mjesec dan provodi u avanturističinom i hrabrom Strijelcu, potičući našu potrebu da prekinemo rutinu  i doživimo život spontanije.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com