HOROSKOP ZA SRIJEDU, 27. VELJAČE Pravi trenutak za akciju

Ovo je najbolji dan u ovom tjednu jer će Mjesec prije nego krene u prazan hod napraviti pozitivan aspekt prema Jupiteru i Uranu. To može biti vrijeme velike inspiracije koja će nas odvesti do velikih promjena. Ova kreativna energija (Mjesec, Jupiter i Uran su u vatrenim znakovima) može nam koristiti u rješavanju  problema.

S Mjesecom u Strijelcu osjećat ćemo se nemirno i trebali bi izaći na svježi zrak. Ako ostanete danas kod kuće, dobro je vrijeme da istražite ideje o putovanjima na koja želite otići.

Krajem srpnja 2018. Sunce se pridružilo Marsu na 4. stupnju Lava. Ciklus koji je tada počeo bio je razvoj hrabrosti. Koju ste akciju poduzeli u to vrijeme kako bi razvili hrabrost u kući u kojoj vam se nalazi znak Lava?

Večeras kada će Sunce i Mars ponovno biti u aspektu možete vidjeti koliko ste daleko uspjeli doći. Ovaj aspekt nam jača naše samopouzdanje i potiče snažnu želju  da poduzmemo akciju i slijedimo naše strasti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com