HOROSKOP ZA PETAK, 1. OŽUJKA Neovisnost i sloboda

Današnji napeti aspekt Venere i Urana potaknut će u nama snažnu želju za slobodom i uzbuđenjem u ljubavi. Vjerojatno ćemo imati manjak strpljenja kad su u pitanju pravila, ograničenja i kontrola. Neke nestabilnosti, nemir i buntovnost moguće su u romantičnim odnosima.

Po pitanju financija danas nije povoljno da se donose odluke.

Krajem ožujka 2018. Venera je započela intimnu vezu s Uranom, planetom koja naglašava promjenu i intenziviranje. Tako je započeo ciklus napetosti usmjeren na odnose, ljubav i osobne vrijednosti. U ovom trenutnom ciklusu možemo vidjeti gdje su naša očekivanja, u kojoj smo fazi onoga što smo počeli u proljeće 2018. Odluka koju donesemo donijet će nas na slijedeći krug promjena i inovacija u odnosima koji će započeti sredinom svibnja kad će se Venera i Uran ponovno spojiti na 3. stupnju Bika.

U popodnevnim satima Venera nam ulazi u znak Vodenjaka  gdje će ostati do 26. ožujka. U ovih par tjedana možemo očekivati inovacije, neovisnost i naglašenu slobodu u partnerstvu i ljubavi. Dopuštanje jedni drugima slobode izražavanja i tretiranje drugih na pravedni, nesebičan i nepristran način  sada će biti teme.

Mjesec provodi dan u Jarcu, te će potaknuti naše ambicije.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Ispeci pa reci...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.