HOROSKOP ZA PETAK, 1. OŽUJKA Neovisnost i sloboda

Današnji napeti aspekt Venere i Urana potaknut će u nama snažnu želju za slobodom i uzbuđenjem u ljubavi. Vjerojatno ćemo imati manjak strpljenja kad su u pitanju pravila, ograničenja i kontrola. Neke nestabilnosti, nemir i buntovnost moguće su u romantičnim odnosima.

Po pitanju financija danas nije povoljno da se donose odluke.

Krajem ožujka 2018. Venera je započela intimnu vezu s Uranom, planetom koja naglašava promjenu i intenziviranje. Tako je započeo ciklus napetosti usmjeren na odnose, ljubav i osobne vrijednosti. U ovom trenutnom ciklusu možemo vidjeti gdje su naša očekivanja, u kojoj smo fazi onoga što smo počeli u proljeće 2018. Odluka koju donesemo donijet će nas na slijedeći krug promjena i inovacija u odnosima koji će započeti sredinom svibnja kad će se Venera i Uran ponovno spojiti na 3. stupnju Bika.

U popodnevnim satima Venera nam ulazi u znak Vodenjaka  gdje će ostati do 26. ožujka. U ovih par tjedana možemo očekivati inovacije, neovisnost i naglašenu slobodu u partnerstvu i ljubavi. Dopuštanje jedni drugima slobode izražavanja i tretiranje drugih na pravedni, nesebičan i nepristran način  sada će biti teme.

Mjesec provodi dan u Jarcu, te će potaknuti naše ambicije.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com