HOROSKOP ZA SUBOTU, 2. OŽUJKA Večer za druženje

Prvi retrogradni Merkur ove godine će biti ovaj mjesec i to od 5. ožujka do 28. ožujka, pa bi bilo dobro da se već polako pripremimo za taj period.

Ovaj mjesec imamo još značajni pomak Urana u znak Bika koji će biti 6. ožujka. On će u Biku ostati skoro desetljeće. To bi značilo posebno za Bikove, Jarce i Djevice da im kreće nova faza u njihovim životima.

Aspekt između Venere u Vodenjaku i Kirona u Ovnu  će nam pomoći u rješavanju tekućeg problema s prijateljicom ili grupom ljudi koja je u prošlosti izazvala emocionalnu bol ili razočarenje.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Jarca, a mi žudimo za rezultatima, preferirajući vidjeti realno situaciju.

Prazan hod Mjeseca imamo od 19.47 do 20.06. nakon čega Mjesec ulazi u znak Vodenjaka. Večer je idealno provesti u društvu prijatelja jer ćemo biti raspoloženi za zabavu i neobične aktivnosti.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com