HOROSKOP ZA UTORAK, 5. OŽUJKA Čekajte i gledajte!

Baš da će krenuti Merkur u Ovna, on se ipak danas zaustavlja na 29. stupnju Riba, kao da se predomišlja i kreće od sutra retrogradno.

Danas će on biti stacioniran, a to je položaj prije nego što će planet krenuti naprijed ili nazad. To je jako bitan položaj jer je to jaka energija. Ako imate koji planet na 29. stupnju (anaretic) posljednjem stupnju bilo kojeg znaka ovaj tjedan bi trebao biti jako značajan za vas. Ako ste nezadovoljni i očajni, a tražite promjenu, i mislite da ste napravili pogrešne odluke i treba ih ponoviti, sad možete poduzeti nešto što ste čekali dulje vremena.

Merkur će u Ribama ostati retrogradan sve do 28. ožujka. Pogledajte u svom natalnom horoskopu u kojoj vam se kući (području) nalazi znak Riba kako bi bolje razumjeli područje vašeg života koji zahtjeva  ponovno preispitivanje  i pozornost.

Kreće dobar period za ponavljanje, ponovno razmatranje, obnavljanje ili ponovno preispitivanje.

Da bi ste imali korist od retrogradnog Merkura u Ribama, zadržite vaš um otvorenim. Budite svjesni svojih zabluda i predrasuda koje imate.

Merkur će biti u kontaktu s sanjivim  Neptunom kroz cijeli ožujak, pa dopustite mašti da vam pomogne razumijeti perspektivu koja vam je potrebna. Ožujak nam ne donosi jasno nebo.

Prazan hod mjeseca imamo od 09.05 do 09.10 nakon čega će Mjesec ući u znak Ribe. Koliko god je moguće pokušajte danas što manje biti aktivni i više se prepustiti samoći i izolaciji jer sutra imamo i mlad Mjesec u Ribama i ovo nije vrijeme za pokretanje novih situacija, posla ili projekta.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com