HOROSKOP ZA SRIJEDU, 6. OŽUJKA Vrijeme za novi početak

Danas imamo vrlo zanimljiv dan. Osim Merkura koji će nešto prije podne krenuti retrogradno, imamo mlad Mjesec u Ribama u popodnevnim satima, te ulazak Urana u znak Bika.

Ovaj ulazak Urana u Bika je i najznačajniji godišnji pomak planete. On je već prošle godine u svom retrogradnom kretanju između polovice svibnja i početka studenog boravio u znaku Bika. U to vrijeme većina vas je primijetila da su promjene nužne, da ne može ostati kao što je bilo.

Uran će u Biku ostati sve do 2025 godine. Uran je planet slobode, oslobođenja i neophodnih promjena. Gdje ćete doživjeti tu promjenu ovisi gdje vam se znak Bika  nalazi u vašoj natalnoj karti.

Retrogradni Merkur sve do 28. ožujka nam ukazuje  da još uvijek ima posla koji treba obaviti. Još uvijek postoje prilagodbe koje je potrebno napraviti.  Možda postoje poglavlja u vašim životima  za koja ste mislili da su zatvorena, ali ovaj retrogradni  Merkur  će ga ponovno otvoriti. On će vam pomoći da vidite stvari iz drukčije perspektive.

Merkur u Ribama je oslabljen, ali je maštovit i kreativan, ima tendenciju da je naša komunikacija nejasna i zbunjujuća.  Ovo je dobro vrijeme za sve kreativne projekte i za sve što uključuje potragu  za duhovna iskustva.

Mlad Mjesec u Ribama u 17.03  će biti na 15. stupnju Riba. Svaki mlad Mjesec je novi početak, ali ovaj Mjesec je dosta intenzivan zbog ulaska Urana u Bika. Ovaj novi početak neće donijeti bilo koju vrstu promjene nego će donijeti temeljnu promjenu u našim životima.

Dobro je vrijeme da se posvetite osobnim ciljevima koji izražavaju pozitivnu energiju znaka ribe. To uključuje vjeru, prihvaćanje nesavršenosti u sebi i drugima, pokretanje projekta koji zahtijevaju vještine mašte i vizualizacije.

Odvojite trenutak da zapišete promjene koje želite započeti, stvoriti ili povećati tijekom ovog ciklusa.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.