HOROSKOP ZA SRIJEDU, 6. OŽUJKA Vrijeme za novi početak

Danas imamo vrlo zanimljiv dan. Osim Merkura koji će nešto prije podne krenuti retrogradno, imamo mlad Mjesec u Ribama u popodnevnim satima, te ulazak Urana u znak Bika.

Ovaj ulazak Urana u Bika je i najznačajniji godišnji pomak planete. On je već prošle godine u svom retrogradnom kretanju između polovice svibnja i početka studenog boravio u znaku Bika. U to vrijeme većina vas je primijetila da su promjene nužne, da ne može ostati kao što je bilo.

Uran će u Biku ostati sve do 2025 godine. Uran je planet slobode, oslobođenja i neophodnih promjena. Gdje ćete doživjeti tu promjenu ovisi gdje vam se znak Bika  nalazi u vašoj natalnoj karti.

Retrogradni Merkur sve do 28. ožujka nam ukazuje  da još uvijek ima posla koji treba obaviti. Još uvijek postoje prilagodbe koje je potrebno napraviti.  Možda postoje poglavlja u vašim životima  za koja ste mislili da su zatvorena, ali ovaj retrogradni  Merkur  će ga ponovno otvoriti. On će vam pomoći da vidite stvari iz drukčije perspektive.

Merkur u Ribama je oslabljen, ali je maštovit i kreativan, ima tendenciju da je naša komunikacija nejasna i zbunjujuća.  Ovo je dobro vrijeme za sve kreativne projekte i za sve što uključuje potragu  za duhovna iskustva.

Mlad Mjesec u Ribama u 17.03  će biti na 15. stupnju Riba. Svaki mlad Mjesec je novi početak, ali ovaj Mjesec je dosta intenzivan zbog ulaska Urana u Bika. Ovaj novi početak neće donijeti bilo koju vrstu promjene nego će donijeti temeljnu promjenu u našim životima.

Dobro je vrijeme da se posvetite osobnim ciljevima koji izražavaju pozitivnu energiju znaka ribe. To uključuje vjeru, prihvaćanje nesavršenosti u sebi i drugima, pokretanje projekta koji zahtijevaju vještine mašte i vizualizacije.

Odvojite trenutak da zapišete promjene koje želite započeti, stvoriti ili povećati tijekom ovog ciklusa.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com