Filmski klasici, napete akcije i nezaboravne TV premijere

Ožujak na Doma TV-u donosi neke od najboljih filmskih naslova svih vremena koji garantiraju zabavu svaki vikend. Filmski klasici, napete akcije i uzbudljive avanture zabavljat će gledatelje iz vikenda u vikend.

Vikende u ožujku ispunit će drame koje će oduševiti sve gledatelje. Iznimno uspješan i nagrađivan film ‘Forrest Gump’ jedan je od onih kultnih filmova za sve generacije. U prilog tome govori i činjenica da je osvojio prestižnu nagradu Oscar u nekoliko kategorija, od kojih su najvažnije one za najbolji film i najboljeg glumca. Ne propustite pogledati izvedbu Toma Hanksa koja iz godine u godinu oduševljava gledatelje pred malim ekranima.

Omiljenog glumca pogledajte i u ratnoj drami ‘Spašavanje vojnika Ryana’, filmskom spektaklu koji mu je donio još jednu nominaciju za prestižnu nagradu Oscar.

Krimi drama ‘Dan obuke’ odvažna je realistična drama smještena u moralno dvosmislenom svijetu tajnih policijskih istraga, a prati Alonza dok on testira odlučnost idealističnog novaka Jakea Hoyta koji ima samo jedan dan da se dokaže pred svojim karizmatičnim šefom.

Drama ‘Naš brend: Kriza’ snimljena je prema istoimenom dokumentarcu redateljice Rachel Boynton iz 2005. godine koji se fokusira na ulogu američkog političkog savjetnika Jamesa Carvillea, vlasnika marketinško-savjetničke agencije i stručnjaka za kampanje kandidata predsjedničkih izbora.

U drami ‘Striptiz’ Demi Moore upušta se u ulogu plesačice koja se bori za skrbništvo nad svojom kćeri. Nekad je radila za FBI, a sada se bori za svaki novčić radeći u striptiz baru.

Ožujak je mjesec napetih akcija na Doma TV-u, a svi ljubitelji tog žanra doći će na svoje. ‘Put bez povratka’ vodi vas na ukrcavanje aviona za Europu nakon kojeg tinejdžer predosjeti kako će se avion srušiti ubrzo nakon polijetanja, pa u napadu panike upozorava odgovorne koji ga ne shvaćaju ozbiljno.

Spektakularni ‘Batman: Početak’‘Vitez tame’ i ‘Vitez tame: Povratak’ podsjetit će vas zašto su filmovi o Batmanu jedni od najpoznatijih i najuspješnijih unutar ovog žanra. Svaki nastavak donosi novo i uzbudljivo poglavlje u životu Brucea Wayna i njegovog alter ega, Batmana. Batman odlučuje uništiti preostale kriminalne organizacije koje prijete ulicama grada Gothama. No konce vuče savršeni kriminalni um koji stanovnike tjera u strah, a ima jedan cilj – zauvijek se riješiti zaštitnika grada i od Gothama napraviti grad zločina.

U akciji ‘Iznad zakona’ Steven Seagal ulazi u ulogu obavještajca CIA-e koji je vidio užasne stvari koje nikada neće zaboraviti. Misleći da se riješio prošlosti, počinje raditi kao policajac u Chicagu.

Akcija ‘Specijalist’ donosi uzbudljivu avanturu o bivšem stručnjaku CIA-e koji pomaže ljepotici da se osveti za ubojstvo njezinih roditelja koje je ubio moćni kubansko-američki šef mafije.

U akciji ‘Prljavi igraju prljavo’ nakon ubojstva striptizete, privatni detektiv odlučno traga za ubojicom. Što dublje kopa, sve se dublje uvaljuje u mrežu ucjena i političke korupcije.

Akcijska komedija ‘Majstori opasnosti’ donosi priču o rođacima koji rade ilegalan posao u izmišljenom okrugu Hazzard. Uza sve svakodnevne probleme, obitelj muči i korumpirani čelnik okruga Jeffersona Davis Hogg, poznatiji kao ‘Šef Hogg’.

Uzbudljive avanture i komedije idealne su za vikende uz TV. Komedija ‘Zoolander’donosi priču o supermodelu čija karijera nakon tri godine na vrhuncu slave, te isto toliko nagrada za najboljeg muškog modela godine, kreće silaznom putanjom. Nakon što na scenu stupa novi model, počinje potraga za novim značenjem svog života.

‘Posljednji gospodar zraka’ avantura je u kojoj jedna od četiri nacije koje spaja sudbina objavljuje rat ostalima. Taj rat trajat će puno stoljeće bez ikakve nade na vidiku koja bi mogla spriječiti njihovo potpuno uništenje.

‘Smrt na sprovodu’ komedija je u režiji Neila LaButea koja prikazuje urnebesan dan u životu američke obitelji koja se okupila na pogrebu voljenog oca i supruga. Kako se ožalošćeni okupljaju, tako dolazi do šokantnih otkrića, groznih vrijeđanja, opakih prijetnji, ucjena te pogrešno adresiranog leša. Sve to stvara ubojito strašan nered.

U avanturi ‘Legenda o Zorrou’, poznatog maskiranog zavodnika čeka borba kada planove da Kalifornija postane 31. država SAD-a ugrozi zločinačka urota skupine moćnih veleposjednika. U hrabrom pokušaju da onemogući njihove planove, Zorro srlja u opasnost koja prijeti njegovu životu i sigurnosti njegove obitelji.

Ožujak na Novoj TV donosi brojne poslastice za sve ljubitelje filmova. Neponovljive komedije, uzbudljive akcije te napeti krimići i trileri zabavljat će gledatelje iz dana u dan. Angelina Jolie, Johnny Depp, Bradley Cooper, Mel Gibson, Will Smith, Edward Norton, Cameron Diaz, Amy Adams i Channing Tatum samo su neka od brojnih poznatih lica koja će svakodnevno osiguravati najbolje filmsko iskustvo.

Nezaboravne TV premijere oduševit će gledatelje Nove TV u ožujku. U TV premijeri filma ‘Odred otpisanih’ skupina jedinstvenih superzlikovaca koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutirani su za tajni zadatak vladine agentice. Pod nazivom ‘Odred otpisanih’ kreću u pogibeljnu misiju, preopasnu za obične snage sigurnosti i vojske, koja im je dodijeljena u zamjenu za određene povlastice.

TV premijera filma ‘Dolazak’ donosi priču o događaju kada je sveukupno dvanaest letjelica jajastog oblika sletjelo na različitim lokacijama diljem svijeta. Američka vojska regrutira lingvisticu Louise Banks čiji je zadatak uz pomoć fizičara Iana Donnellyja otkriti jesu li posjetitelji došli u miru ili predstavljaju prijetnju kompletnom čovječanstvu.

U TV premijeri filma ‘Šifra 999’, skupinu članova bande i korumpiranih policajaca ucjenjuje ruska mafija kako bi obavili gotovo nemoguću pljačku, a jedini način da uspiju u svom naumu jest da krivotvore 999, policijsku šifru za „ranjenog policajca“.

TV premijera filma ‘Spasilačka služba’ prati predanog, opasnog, popularnog i voljenog Mitcha Buchannona, voditelja Spasilačke službe, u zaljevu u Miamiju. Iako zaljev izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Mitcha da pomisli kako su njegova omiljena plaža i njezini posjetitelji u velikoj opasnosti. Kako bi spasio zaljev, morat će se udružiti s mladim i bahatim spasiocem Mattom Brodyjem koji ne poštuje nikakva pravila.

U TV premijeri filma ‘Skrivena ljepota’ gledatelji će otkriti što se dogodi kada uspješnog njujorškog marketinškog stručnjaka zadesi velika tragedija, a on se u potpunosti povuče iz svog dotadašnjeg života, dok njegovi kolege smišljaju plan kako da se suoči sa tugom koju osjeća.

Ožujak je idealan mjesec za smijeh i zabavu uz neponovljive komedije. U filmu ‘Mamurluk’ nasmijte se do suza uz četvoricu prijatelja koji se za vikend nađu u Las Vegasu kako bi proslavili ludu momačku večer. Iako misle da su se dobro proveli, jako se teško sjetiti i oni pate od strašnih posljedica druženja sa curama, partijanja i ispijanja alkohola. Kada shvate da su nekako izgubili mladoženju, moraju se prisjetiti što su radili za vikend da bi našli svog prijatelja i odveli mladoženju na vjenčanje, čak i ako pate od ubojitog mamurluka!

U filmu ‘Zločesta učiteljica’Cameron Diaz učiteljica je koja se ponaša neprimjereno, psuje, pije, puši marihuanu i jedva čeka da se bogato uda kako bi mogla dati otkaz. Nakon što je zaručnik ostavi, usredotoči se na to da osvoji bogatog i privlačnog Scotta, no za njegovu se pažnju mora nadmetati s vrckavom kolegicom Amy.

U komediji ‘Čarobni Mike’ Channing Tatum pokazat će svoje plesne pokrete koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Po danu on je običan dečko. No po noći , on je čaroban.

Glavna je zvijezda muške striperske revije koja već godinama drma lokalnim klubom Xquisite. Što ga više dame vole, to više troše, što jako usrećuje vlasnika kluba Dallasa.

U filmu ‘Mlađa punoljetnica’ nasmijte se uz Charlize Theron koja se bavi pisanjem knjiga, a nakon rastave vraća se u rodni grad gdje se želi prisjetiti starih vremena. Osim toga, pokušat će osvojiti bivšeg dečka iz srednje škole koji je sada sretno oženjen i ima kćer.

Napeti akcijski filmovi očekuju gledatelje Nove TV i u ožujku, a u filmu ‘Pobuna’ doznajte što je Jack Stone sposoban učiniti kako bi završio u zatvoru s ozloglašenim vođom podzemlja koji nadzire policijske snage iz zatvora koji nije ni svjestan u kakvoj se opasnosti nalazi jer Jack dolazi s željom da osveti svoju obitelj.

Akcija ‘Smrtonosne igre’ donosi napetu priču o plaćenom ubojici po imenu Brazil koji je spreman prihvatiti svaki posao za pravu cijenu. Njegov kolega Flint napušta svijet plaćenih ubojica nakon što zbog brutalnog napada okrutnog dilera njegova supruga završi u komi. Kada se pojavi nagrada za glavu hladnokrvnog dilera, i Brazil i Flint ga žele ubiti – jedan zbog novca, drugi zbog osvete.

U akciji ‘Green Lantern’ bratstvo ratnika prisegnulo je održavati intergalaktički red. Kad novi neprijatelj Parallax zaprijeti da će narušiti odnos snaga u Svemiru, njihova sudbina i sudbina Zemlje leži u rukama novaka, prvog ikad izabranog iz ljudske vrste. Njegovo ime je Hal Jordan i nadareni je testni pilot. Zajedno sa snagom volje i odlučnošću, on ima ono što nijedan član odreda nikad nije posjedovao – humanost.

Akcija ‘Špijunske igre’ donosi ekranizaciju britanske špijunske TV-serije ‘Spooks’, a radnja filma se zapravo nastavlja na posljednju sezonu, točnije četiri godine nakon nemilih događaja kad saznajemo da je karizmatični terorist Adam Qasim pobjegao iz pritvora MI5 tijekom rutinske primopredaje, a legendarni Harry Pearce, vođa protuterorističkog odjela, je kriv za to.

Za sve ljubitelje napetih krimića i trilera, ožujak na Novoj TV donosi prave poslastice. Film ‘Muškarci koji mrze žene’ odvest će vas na putovanje četrdeset godina unazad kada je Harriet Vanger nestala je s obiteljskog okupljanja. Njezino tijelo nije pronađeno, a njezin je ujak uvjeren da je ubojica član njegove povezane, ali disfunkcionalne obitelji. Unajmljuje novinara Mikaela Blomkvista kako bi istražili slučaj.

Triler ‘Osvetnica’ govori o atraktivnoj i usamljenoj medicinskoj sestri Mirandi Wells koja dogovori spoj na slijepo. No prije dogovorenog vremena na njezin trijem stiže stranac kojeg Miranda zamijeni s muškarcem s kojim se trebala naći. Stranac je siluje, a Miranda ostaje traumatizirana i pada u depresiju.

U napetom trileru ‘Turist’ ne propustite Johnnyja Deppa i Angelinu Jolie u ulogama tajanstvenih turista koji su upleteni u svijet špijunaže. Dok biježe od opasnosti, njihova romansa postaje sve intenzivnija.