Mali ljudi najslađi su modeli, a snimanja uglavnom prespavaju…

“Prošloga tjedna je bio veliki 3. rođendan mog malog obrta. Prvi rođendan u novom studiju.

Nakon 12 godina radnog staža u „sigurnoj firmi“ sa „sigurnom plaćom“ u krizno vrijeme Lijepe naše odvažila sam se na ovaj veliki korak, dati otkaz i pokrenuti vlastiti biznis. Iz jedne velike nule.

Uz veliku podršku obitelji, dragog i prijatelja iza mene su tri teške, ali iznimno sretne godine.

Također uz veliku podršku stalnih, ali i novih klijenata moj mali obrt je postao održiv.

Neću lagati, iza mene su 4 godine bez godišnjeg odmora, puno odricanja, neprospavanih noći, puno truda i velika želja za vlastitim napretkom, prisjeća se Tea Josipa Kresović poznata po portretima novorođenčadi i obiteljskim fotografijama koje nastaju pod nazivom Little People by Tea Jo.

Tea je profesionalni fotograf.

Specijalizirala se za fotografiranje tek rođenih bebica, a u svom studiju u Sesvetama ima na raspolaganju sve što je potrebno za fotografiranje malih modela koji za vrijeme fotografiranja uglavnom spavaju. 

“Sada već posjedujem popriličan broj rekvizita u svom studiju tako da roditelji imaju izbora po pitanju odjeće, kapica, rekvizita u raznim bojama i još puno toga. Ideje za snimanje zapravo dobivam od svojih uzora kojih ima podosta, neki će reći da kopiramo jedni druge. Međutim, postoje neka pravila poza, rasvjete i slično kojih se moramo držati da bi ta fotografija bila pravilno izvedena, a  nijanse su zapravo razlike u rekvizitima koje koristimo kao dodatke, te naravno obrada koja je na neki način potpis svakog fotografa”.

“Povodom 3. rođendana uspješnog poslovanja, nedavnog vlastitog 32. rođendana te Dana žena koji nam je sutra, odlučila sam darovati svoje drage prijašnje i buduće klijente s velikim popustima.

Veliko veliko hvala svima koji podržavate moj mali biznis, vjerujete u mene i koji ste odlučili upravo sa mnom zabilježiti prve obiteljske uspomene.

Popuste od 30 posto možete iskoristiti zaključno s ponedjeljkom, 11.3. Za dodatne informacije pošaljite mail na tea@teajophotography.com

 

...