HOROSKOP ZA PETAK, 8. OŽUJKA Dan brzih odluka

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz Ovna i možemo se osjećati kao da smo se probudili iz sna. Vrijeme je da se krene naprijed kako bi došli do odredišta ili cilja koje smo izbjegavali proteklih nekoliko dana. Sada smo spremni nastaviti naprijed.

Znak Ovan često je povezan  s bitkom, ratom, ljutnjom ili uništenjem, a nesumnjivo je da je Ovan borbena sila. Ali to se ne mora nužno koristiti u destruktivnom smislu. U svakodnevnom životu, s ovom moćnom energijom mogu se početi iznova iznimno važne stvari. Rad koji se zaustavio u zadnjih nekoliko dana može se nastaviti s novom snagom i željom.

Ovaj Mjesec donosi nam hrabrost i strast ovaj vikend. Potreba za izazovom i dokazivanjem nešto sebi sad je naglašena.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com