HOROSKOP ZA SUBOTU, 9. OŽUJKA Samodisciplina i povjerenje

Jutarnji ugodni aspekt Sunca i Saturna nam pomaže u izgradnji povjerenja kroz male i stabilne korake prema uspjehu. Oni su 2. siječnja započeli svoj godišnji ciklus ozbiljne stabilizacije. Danas nam oni donose veću zrelost i čvrstu ambiciju. Više smo sposobni da se discipliniramo i stavimo naš ego na stranu kako bi smo obavili posao. Ovo je vrijeme samosvijesti koja vodi do realnih planova i ciljeva.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz upornog i odlučnog Ovna. Pronađite način fizičkog korištenja ove moćne energije. Ako ne koristite ovu energiju, lako ćete se naći upleteni u raspoloženje tjeskobe ili agresije. Trčanje, plesanje, hodanje je rješenje za ovaj dan.

Večer nije sjajna za romantiku, ali je izvrsna za strast.

Prazan hod imamo od subote, 9. ožujka u 18.13 do nedjelje, 10. ožujka u 08.09.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com