HOROSKOP ZA UTORAK, 12. OŽUJKA Pripazimo na prazan hod Mjeseca

Jutro započinjemo s Mjesecom u Biku što nam donosi strpljivost i mirnoćom. Dobro je vrijeme da se bavimo kreativnošću, umjetnošću kao i financijskim transakcijama koje nam donese stabilnost i prosperitet.

Prazan hod Mjeseca imamo od 10.30 do 16.47. nakon čega će Mjesec ući u znak Blizanaca. Ovaj položaja Mjeseca će kod nas potaknuti logiku. Posebno ćemo biti osjetljivi na ono što se događa oko nas i biti ćemo prilagodljiviji nego inače.

Trenutno postoji prilična mješavina utjecaja, od kojih većina nastavlja poticati provjeru stvarnosti i realnosti.

Mars i Venera će za par dana biti u težem aspektu što ukazuje na potencijalne probleme u odnosima i odbijanje kompromisa. To bi također mogla biti financijska situacija u kojoj sredstva koja su vam potrebna da bi nastavili na siguran način neće biti dostupna.

Sjetimo se, Merkur je još uvijek retrogradan tako da poduzimanje akcije u ovom trenutku bi trebalo odgoditi.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com