Namještaj “Rustica Moderna”: Savršenstvo u svakom detalju

Ako na prvu pomislite da ste ušetali u jedan od očekivano prekrasnih skandinavskih stanova, prevarili ste se.
Vodimo vas u mali stan od svega 55 kvadratnih metara, koji nosi potpis studija za dizajn interijera – Rustice Moderne.

Bacite pogled.

Rustica Moderna je studio za uređenje interijera i proizvodnju namještaja po mjeri. Tijekom godina stvaranja ostali su dosljedni svojoj prvotnoj ideji – proizvoditi unikatne komade namještaja koji će se savršeno uklopiti u životni stil i potrebe onoga kome su namijenjeni.

Kako bi zadržali kvalitetu, namještaj izrađujuju isključivo od masiva, furniranih ploča i MDF-a koje nerijetko kombiniraju s drugim medijima kao što su željezo, tkanine i ilustracije. Obzirom na široki izbor materijala, oblika, boja i završne obrade, ostaju neuniformorani te svaki komad namještaja dogovaraju u suradnji s klijentima, vođeni njihovim željama.

A sad se malo vratimo na stan s početka priče.

Pastelna eksplozija

“Jednostavnost dizajna bazirana je na bočnim nosačima kuhinje čime smo izbjegli klasične nogice i cokl, što kuhinju vizualno olakšava. Ploha s uzorkom koja se nalazi između gornjih i donjih elemenata lako se izvlači, te ju je moguće redizajnirati. Na taj način možete vizualno osvježiti vašu kuhinju. Kuhinja je izrađena iz suhog masiva i furniranih ploča. Izbor od 1500 boja ostavlja prostor za razne kombinacije u završnoj obradi”.

Medena komoda

“Inspiraciju pri dizajniranju ove komode pronašli smo u prirodnim oblicima – željeli smo da komoda vizualno podsjeća na pčelinje saće. Kako bi se što više približili toj ideji u izradi koristimo kartonsko saće obloženo MDF-om.
Izbor od 1500 boja ostavlja prostor za razne kombinacije u završnoj obradi”.

Sanjivo plavetnilo

Tradicionalni dizajn daje ovoj spavaćoj sobi bezvremenski izgled. Soba je izrađena iz suhog masiva.

Imagine

Kolekcija Imagine rađena je u kombinaciji drvo/metal. U izradi su korišteni originalni unikatni dijelovi poput svjetala na krevetu i restauriranih metalnih fronti na vitrini starih više od 80 godina. Industrijske lampe iz radionice Arteferrum lijepo upotpunjuju ovu kolekciju.

Krevete i noćne ormariće izrađujemo iz suhog masiva i furniranih ploča. Mogu biti raznih oblika, dimenzija i boja.
Izbor od 1500 boja ostavlja prostor za razne kombinacije u završnoj obradi.

Zanimljive radove pogledajte i na njihovoj Facebook stranici.

Foto: Rustica Moderna / léTIM