HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. OŽUJKA Praktičnost i temeljitost

U prijepodnevnim satima dolazimo do prve četvrti Mjeseca. Prva i zadnja četvrt Mjeseca je faza kada se možemo suočiti s nekom dilemom. Uz Mjesec u Blizancu, vjerojatno će to uključiti nešto što nam je potrebno da se izgovori ili da se izrazimo kroz riječi. Ovo je vrijeme kad možemo uzeti život u svoje ruke i napraviti izbor.

Ponovno promišljanje, istraživanje, ponavljanje, preispitivanje su odgovarajuće akcije s obzirom da retrogradni Merkur to traži od nas.

Aspekt Marsa i Saturna će pomoći da fokusiramo našu energiju na praktične prioritete. Tradicionalne metode rada i temeljitost donose nam nagradu. Mars u Biku može nam pružiti stalan, odlučan put i pomoći nam da održimo strpljenje koje nam je potrebno.

Prazan hod Mjeseca imamo od 13.30 do 22.49. nakon čega će Mjesec ući u znak Raka.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com