HOROSKOP ZA SUBOTU, 16. OŽUJKA Uživanje u društvu najmilijih

Uz Mjeseca u znaku Raka možemo imati iskustvo duboke nostalgije, te biti pretjerano osjetljivi na raspoloženje drugih. Biti zajedno s voljenima, uživati u kuhanju  će nam danas biti posebno zadovoljstvo.

Popodnevni prijateljski aspekt Merkura i Plutona upućuje na to da će naše riječi i komunikacija imati snažnu sposobnost da utječu na druge. Ovo je inače detektivski aspekt. Primijetit ćemo male detalje koji bi inače izbjegli otkrivanje. Ovaj aspekt će se ponoviti još jednom u travnju, zato obratite pozornost na ono što danas čujete, mislite ili kažete, jer postoje uvidi na koje je važno obratiti pozornost.

Duboki uvidi koji nam se sad pružaju pomažu nam da napravimo bolji izbor.

Prazan hod Mjeseca imamo od subote, 16. ožujka u 19.02 do nedjelje 17. ožujka u 01.56.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com