HOROSKOP ZA SRIJEDU, 20. OŽUJKA Počinje nova astrološka godina

Dan započinje s odličnim aspektom Marsa i Plutona i što god poduzeli imat ćete snagu i odlučnost da to i ostvarite. Još jedan aspekt, Merkura i Saturna,  će nam danas pomoći da budemo praktični i odlučni.

U kasnim večernjim satima Sunce će ući u znak Ovna, te počinje nova astrološka godina. Proljetni ekvinocij je značajno vrijeme otvaranja vrata za novi potencijal, vrijeme uskrsnuća i ponovnog rođenja. U narednih mjesec dana bit ćemo motivirani željom za osvajanjem.

Samo nekoliko sati nakon što Sunce uđe u znak Ovna, Mjesec će ući u znak Vage i dovodi nas do vrhunca koji je pun Mjesec u Vagi. To će biti u noći na 21. ožujka u 02.42.

Obzirom  da se ovaj pun Mjesec događa na iznimno važnoj točki zodijaka (nula stupnjeva kardinalnog znaka), obratite pažnju na sve što danas otkrijete ili jasno vidite u ovom trenutku. Ovo je snažna kombinacija koja upućuje na ogromne promjene koje stvaramo u našim životima. Nešto dolazi do kulminacije i to nas dovodi do novih i svježih početka.

Tamo gdje se u vašem natalnom horoskopu nalazi znak Ovan i Vaga događat će se te promjene.

Prazan hod Mjeseca imamo od 20. ožujka u 16.21 do četvrtka, 21. ožujka u 02.27.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com