ASTRO PROGNOZA ZA SRIJEDU, 30. KOLOVOZA Povoljno vrijeme za razgovore i pregovore

Znate li da je danas Mjesec star samo sedam dana? Nalazi se u prvoj četvrti i tjera nas da poduzmemo neku akciju.

Bez obzira na projekt ili inicijativu koju smo pokrenuli oko mladog Mjeseca / pomrčine 21. kolovoza, sada se možemo suočiti s prvim preprekama.

Mjesec i dalje prolazi znakom Strijelca što nam donosi optimizam, bit ćemo zainteresirani za sve što je novo i spremni za promjene. U popodnevnim satima srijede, 30. kolovoza, Mjesec će raditi aspekt sa Saturnom i Jupiterom. U aspektu s Jupiterom  će nam donijeti manje pogodnosti  i povoljno vrijeme za razgovore i pregovore.

Nemojte računati da će Ovan odustati jer nešto djeluje teško i neizvedivo.

U večernjim satima će Mjesec biti u lijepom aspektu s Marsom pa iskoristimo to vrijeme za izlazak i uživanje u društvu  jer ćemo htjeti preuzeti inicijativu i imat ćemo samopouzdanja.

One osobe koje imaju u natalnom horoskopu Mjesec u Strijelcu prijateljski su naklonjene, optimistične, pune ideja i uvijek u pokretu. Vole putovati  i mrze sve što je dosadno i obično.

Danas Mjesec neće biti u praznom hodu pa iskoristimo mogućnosti koje nam pruža ovaj dan.

Ovan može biti sebičan s vremena na vrijeme, ali kad su u pitanju osobe koje voli, može biti vrlo velikodušan.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com