Zahvaljujući ovim navikama Goldie Hawn i u 73. izgleda odlično

“Pokušavam svaki dan malo vježbati, nađem vremena u danu za kratku meditaciju, vožnju biciklom. Planinarim. Pokušavam se što je moguće više zabaviti”, kaže glumica Goldie Hawn za koju teško da biste rekli da ima 73 godine.

Još jedan razlog zbog kojeg izgleda tako dobro je zato što većinu svog života pleše.

“Ja sam plesačica, ne mogu se prestati kretati”.

Dakle, što mama Kate Hudson jede tijekom dana? Nije iznenađujuće, ne jede puno.

“Mislim da se prejedamo. Volim lagana i jednostavna, jela, uzimam mnogo tekućine. Često radim sokove. Ne jedem puno i ne miješam previše hranu. Dakle, ako želim proteine, jednostavno ću pojesti zdjelu leće. Neću ju miješati s hrpom drugih stvari. ”

Njezin je doručak zeleni sok. Tipičan ručak uključuje zelenu salatu i brokolu, a za večeru juha od potočarke i mahune s ribom. Njezina omiljena zdrava grickalica je čips od kelja. A ako poželi pretjerati učinit će to uz truffle fries, hrskavi pomfrit začinjen parmezanom, uljem od tartufa, češnjakom i peršinom.

Njezina kći Kate također se zdravo hrani, a nedavno je priznala da joj je koža izgledala najbolje nakon što je izbacila mliječne proizvode i one životinjskog porijekla.

“Kad sam prošlog ljeta jela veganski, moja je koža bila najbolja ikad – ton, pore, sve. Onda sam isprobala Paleo i ono što je bilo zanimljivo je da moja koža nije bila tako dobra, ali sam zato gubila na težini.”

...