Nismo zaluđeni jednorozima, ali i mi bismo rado noćili u čarobnoj kući!

Kako bi proslavio Dan jednoroga 9. travnja 2019., Booking.com, vodeća svjetska tvrtka u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, nudi priliku za ostvarenje bajkovitih snova u apartmanu u kojem će se troje sretnih gostiju naći okruženo najpopularnijim mitskim bićem na svijetu – jednorogom!

Kuća jednoroga, smještena u središtu Milana i dostupna tijekom Tjedna dizajna, potpuno je personalizirano iskustvo. Sve od poda do stropa, uključujući posteljinu, namještaj i fasadu zgrade, prekriveno je čarobnim rogovima, zvijezdama, mekanim oblacima i blistavim dugama.

Mitološko biće s jednim rogom koje unosi boje i čaroliju u naše živote već je godinama vrlo popularno. Ludilo za jednorozima fenomen je svjetskih razmjera koji dominira internetom – povezuje se s više od 9 milijuna objava samo na Instagramu (uz hashtag #unicorn).

Kako bi boravak u Kući jednoroga učinio još čudesnijim, Booking.com će svojim gostima pripremiti paket pun sitnica s motivima jednoroga i organizirati slastičarski tečaj na kojem će, predvođeni poznatom dizajnericom torta Eleonorom di Simione (Nana&Nana cakes), naučiti više o osmišljavanju torti sa spomenutim motivima. Nakon spavanja u personaliziranoj spavaćoj sobi uz posteljinu, ogrtače, pidžame i papuče s motivima jednoroga, gosti će uživati u ukusnom doručku u istom stilu. Ovaj boravak iz snova osmišljen je kako bi nadišao sva očekivanja, čak i ona najvećih svjetskih ljubitelja jednoroga.

Kuća jednoroga bit će dostupna ekskluzivno na Booking.com-u za rezervacije samo tri noćenja, stoga morate biti brzi ako želite rezervirati boravak u ovom jedinstvenom objektu. 23. ožujka u 10 sati prema srednjoeuropskom vremenu moći ćete rezervirati jedno noćenje za 10. travnja. U isto će vrijeme 28. ožujka biti moguće rezervirati jedno noćenje 11. travnja, a 1. travnja moći će se rezervirati noćenje 12. travnja.

Korisne informacije

Cijena noćenja: 70 €

Lokacija: Via Santa Cecilia 4, Milano Centro, 20122 Milano, Italija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.