HOROSKOP ZA NEDJELJU, 24. OŽUJKA Snažne emocije

Ovu nedjelju imamo i dalje Mjesec u Škorpionu. Fiksni znakovi (Bik, Vodenjak, Škorpion i Lav) su stabilni, koncentrirani su i mogu biti prilično tvrdoglavi. Znakovi vode (Škorpion, Rak, Riba) duboko su osjetljivi i snažno emocionalni. Škorpion donosi dubinu i usmjerava svoju pažnju na skrivene emocije koje mnogi ljudi vole izbjegavati. Kad je Mjesec u Škorpionu u stanju smo osjećati dublje i biti u mogućnosti promatrati naše emocije s jasnoćom.

Ovo je dan koji treba provesti u društvu osoba koje volite, poštujete i kojima vjerujete.

U popodnevnim satima Merkur (još uvijek retrogradni) će se pridružiti Neptunu koji sugerira idealizam i zbunjenost. Idealno je vrijeme za maštanje, pisanje poezije ili slušanje glazbe. Ovo je sjajno ako ste pjesnik ili romanopisac jer povećava vašu maštu i maštovitost. Ali isto tako možete zaboraviti gdje ste stavili ključeve.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com