Naučite sami napraviti sapun, pastu za zube, piling i losion

U Studiju Gift Angela na adresi Hercegovačka 111, Zagreb, 3. kat idućeg će se mjeseca održati dvije radionice prirodne kozmetike.

Radionica izrade sapuna i paste za zube najavljena je za četvrtak, 4. travnja od 18 do 20 sati.

Kreativni ste, imate kreativnog tinejdžera, volite prirodne proizvode ili se želite educirati kako izraditi vlastiti sapun i pastu za zube? Na ovoj radionici moći ćete izraditi prirodni sapun toplim postupkom koji ćete prilagoditi vlastitim željama i potrebama. Također ćete izraditi i potpuno prirodnu pastu za zube na bazi meda i zelene gline. Radionica je namijenjena djeci viših razreda OŠ i odraslima. I naravno, gotove proizvode nosite doma.

Cijena: 150 kn /uključuje piće i sitne zalogajčiće/

Na radionicu izrade peelinga za lice i tijelo te losiona za tijelo pođite u subotu, 6. travnja od 11 do 13 sati.

Ako ste spremni zablistati ovog proljeća ova je radionica za vas. Vratite koži sjaj i vlagu i pripremite je za sunčano i toplo vrijeme. Najvažnije je vratiti koži vlagu, a za početak treba odstraniti sloj mrtvih stanica, što jednako vrijedi i za žene i za muškarce. Iako većina misli kako peeling uklanja boju, zapravo koži vraća sjaj te time produžuje ljepši izgled kože. Ovaj prirodni peeling umiruje lice sklono aknama i miteserima, regenerira i omekšava kožu cijelog tijela. Božanstveno njegujući, brzoupijajući losion za tijelo s kantarionom i uljem koštica marelice dat će vašoj koži iznimnu hidrataciju i elegantan zlatni sjaj.

Cijena: 160 kn /uključuje piće i sitne zalogajčiće/

Voditeljica radionica je Mirjana Koprek. Osim što je mama troje kikača, supruga, domaćica, kreativka, ona je i pčelarka koja uživa u radu s pčelama, za koje smatra da su najbliža poveznica čovjeka i prirode. Iz pčelarskog OPG-a i proizvodnje pčelinjih proizvoda (med, propolis, vosak, pelud) nastao je brand Prirodno je najbolje, prirodna kozmetika i pripravci na bazi pčelinjih proizvoda.

Prirodno je najbolje je ekološko kreativni projekt koji djeluje u sklopu Udruge Vestigium. Kroz ovaj projekt izrađuje se prirodna kozmetika na bazi pčelinjih proizvoda, biljnih ulja i maslaca, kemotipiziranih eteričnih ulja, mineralnih boja. Sva kozmetika ručno je rađena, a cilj je odupiranje konzumerizmu i promicanje prirodnog njegovanja, kao i dizanje svijesti o upotrebi i mogućnostima sredstava iz bogatih resursa prirode radi poboljšanja kvalitete života.

Održavanjem radionica poučavaju se građani kako izraditi vlastite kozmetičke proizvode i potpuno ih prilagoditi svojim željama i potrebama.

Rezervirajte svoje mjesto na gift.angel.jana@gmail.com ili porukom na broj 091 254 65 98.

...