HOROSKOP ZA UTORAK, 26. OŽUJKA Razdoblje romantike, ideala i ljubavi

Ulazak Venere u znak Riba obilježit će ovaj utorak. Venera u Ribama je uzvišena, što znači da je u stanju emotivno se izraziti. S Venerom u Ribama, ljepota postaje umjetnost, ljubav postaje suosjećanje i univerzalne vrijednosti nadilaze osobne brige.

Bez obzira što se događa u vašim životima, Venera u Ribama će otvoriti svoje srce  i beskonačnu ljepotu da daje svima oko sebe. Ovdje Venera voli sanjati, a granica između snova, mašte i stvarnosti je kao granica između  oceana i obale. Sad je vrijeme da se predajete u ljubavi i uživate u njoj.

Venera će u Ribama biti do 20. travnja i do tada možete slušajući glazbu liječiti svoju dušu. Ova Venera je nježna, iako je teško doći do toga jer postoji čežnja za nečim dalekim i to je teško definirati i zadovoljiti.

Znakovi Rak, Škorpion i Riba mogu se nadati lijepom emotivnom razdoblju u idućih mjesec dana.

Mjesec se i dalje nalazi u znaku Strijelca i optimizam i razumijevanje će prevladati danas.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com