NOVA TV OSTVARILA ŽELJU NIVES CELZIJUS U životu treba zaprljati ruke, ali duša mora ostati čista

Još kao klinka razmišljala sam o tome da budem glumica, no život me odnio u nekom drugom smjeru, komentirala je Nives Celzijus svoju prvu ulogu u seriji “Čista ljubav”, koju će emitirati Nova TV.

U seriji glumi fatalnu Snježanu, samosvjesnu, hrabru i strastvenu ženu koja ne bira sredstva da zadrži svog voljenoga muškarca.

Između lika kojeg tumači i sebe Nives vidi sličnost: – Snježana je lik koji je svjestan svog izgleda i svjestan je da je to nešto što može dobro koristiti u svoju korist, a opet s druge strane, inteligentna je i jako dobro kombinira svoj izgled i mozak.

Glumačku postavu čine Ivan Herceg, Momčilo Otašević, Tara Rosandić, Sanja Vejnović, Ksenija Pajić, Mladen Vulić, Nives Celzijus, Sementa Rajhard, Saša Anočić, Dado Ćosić, Ljubomir Kerekeš, Martina Stjepanović, Dora Arar, Olga Pakalović, Marko Petrić, Csilla Barath Bastaić, Krunoslav Klobučar, Martina Čvek, Armin Omerović, Sara Moser, Slavko Sobina, Lana Gojak.

Sudeći po viđenom, serija “Čista ljubav” zasigurno će prikovati gledatelje uz male ekrane, a to je potvrdila i autorica Nataša Buljan: – Priča je napeta, puna obrata i velikih životnih preokreta s kojima će se gledatelji lako povezati. Ali prije svega, to je priča o onome što nas sve pokreće – o ljubavi. I to o bezuvjetnoj ljubavi, onoj  koju ne biramo mi, nego onoj koja odabere nas.

Protagonisti serije, Ivan Herceg koji utjelovljuje Tomu, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora, samohranog oca koji je odvažan, čvrst i iskren te Tara Rosandić u liku Sonje, tete u vrtiću, koja je navikla stavljati tuđe potrebe ispred svojih, izrazito toplog osmjeha i čistog srca, pokazat će da se za istinsku ljubav valja boriti, kao i da u životu treba zaprljati ruke, ali duša mora ostati čista.

Dio glumačke ekipe