HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 28. OŽUJKA Merkur više nije retrogradan!

Merkur kreće direktno nakon tri tjedna U zadnje vrijeme većina ljudi se pitala da li je to san ili stvarnost što im se događa. Razdoblje sjene traje do 16. travnja, ali stvari bi se već danas trebale popravljati.

Djevice i Blizanci će početi jasnije vidjeti situaciju. Stvari će polako krenuti i imat ćemo osjećaj da smo na pravom putu. Odluke ćemo donositi s više sigurnosti i samopouzdanja. Odgovori koje smo čekali sad mogu stići, a planovi i projekti  koji su zastali  sad se mogu nastaviti.

U jutarnjim satima imamo posljednju četvrt Mjeseca u Jarcu i Sunca u Ovnu. Ovo je faza Mjeseca koja ukazuje na manju krizu svijesti. Sad možemo riješiti ono što je dobro i što nije dobro za nas. Ovo je priprema za slijedeći mlad Mjesec slijedeći tjedan kad će se ponovo roditi nešto novo. Nije vrijeme da započinjemo nešto novo, nego je vrijeme da završimo ono što smo započeli na posljednjem mladom Mjesecu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com