HOROSKOP ZA NEDJELJU, 31. OŽUJKA Mars u Blizancima

Danas će Mars ući u znak Blizanaca i u narednih šest tjedana imamo priliku biti vrlo svestrani i fleksibilni. On će kod nas potaknuti  nove interese, nove veze, više razgovora, ubrzano učenje i sposobnost da razmotrimo višestruke izbore. Naš um i živčani sustav bit će vrlo brzi i trebamo pripaziti da ne postanemo previše raspršeni.

Dok je Mars u znaku Blizanca, teže ćemo upravljati našom energijom i osjećat ćemo se nemirno. Naše misli će biti brojne i htjet ćemo pokrenuti mnoge projekte koji nam padnu na pamet, barem dok ne postanu dosadni ili zamorni.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Vodenjaka i popodne se usklađuje sa Jupiterom. Sa ovom kombinacijom možemo biti dobro društvo, uživati u međusobnom druženju i razmjeni ideja.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com