Nizozemski brend COCO maison sada dostupan i u Hrvatskoj

Westgate Shopping City bogatiji je za ekskluzivni salon namještaja, Prima Westgate, u kojem će posjetitelji imati priliku pronaći Primin namještaj vlastite proizvodnje, ali i proizvode iz bogate lepeze COCO maison asortimana, koji prati najnovije trendove te nudi atraktivne i moderne dekorativne predmete.

Kolekcija namještaja, osmišljena i proizvedena u Primi, savršeno se nadopunjuje s dekoracijama za dom brenda COCO maison, koji obuhvaća segmente dekoracija za dom, zidnih dekoracija, ukrasnih jastučića, rasvjete, tepiha i malog komadnog namještaja.

Vrhunski moderni i trendovski dekorativni asortiman brenda COCO maison, dizajniran od strane tima nizozemskih dizajnera, ekskluzivno je dostupan u Prima Westgateu, a uskoro i u Prima salonima diljem Hrvatske.

Na 2300 četvornih metara u Westgateu predstavljene su nove kolekcije namještaja za opremanje cijelog doma koje su dizajnirane i proizvedene u Primi. To je 57. salon u Priminoj mreži, ali prvi u nizu salona gdje ćemo kupci uz Primine premium kolekcije namještaja, biti upoznati i s linijom dekoracija za dom – COCO maison.

Suradnjom s poznatim nizozemskim proizvođačem koncept namještaja Habufa, Prima je postala ekskluzivni zastupnik COCO maisona za cijelu regiju. Kolekcija COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje – dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj.

-COCO maison je prisutan na više od 500 europskih prodajnih mjesta, od Islanda do Cipra, a presretni smo što su naši proizvodi sada prisutni i u Hrvatskoj. Ovaj salon je rezultat prijateljske suradnje naša dva brenda. Dekoracije COCO maison odlično se uklapaju u Primin svijet namještaja i uvjereni smo da će ova suradnja ubrzo postati prepoznatljiva na hrvatskom tržištu – prilikom svečanog otvorenja novog salona, rekao je direktor i vlasnik Habufe, Paul Van den Bosch.


Novi asortiman

Novu kolekciju Prima namještaja za 2019. odlikuju suvremeni dizajn, vrhunska kvaliteta bazirana na pažljivo odabranim prirodnim materijalima, funkcionalnost, modularnost te visoka estetika i trajnost.  Posebnu pažnju plijene inovativna rješenja iz segmenta modularnog tapeciranog namještaja, a modularnost se primjenjuje i na linije regala, predsoblja, kupaonskog namještaja te programe spavaćih soba. Moderne linije i vrhunski materijali odlikuju i novu kolekciju kuhinja koje su bojama i materijalima usklađene s novitetima iz blagovaonskog programa. No, osim namještaja za sve prostorije doma, Prima ekskluzivno u ovom salonu predstavlja novost u svojoj ponudi – potpuno novi asortiman dekoracija.

...