HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 1. TRAVNJA Zanimljiv tjedan je pred nama

Ovaj tjedan možemo očekivati da sve komunikacijske probleme koje smo imali sada završe. U tjednu pred nama imamo mlad Mjesec u petak, 5. travnja u 10.50 u znaku Ovna.  Mlad Mjesec je izvrsno vrijeme za nove početke, započinjanje novih projekta i za samopouzdanje. Ovu energiju možete upotrijebiti za savladanije prepreka  i provedbu strategija (budući da je Mars u Blizancima) kako bi vaš život bio bolji. Ako ste se suočili s nepremostivim poteškoćama, sad bi bilo vrijeme da se oslobodite i riješite jednom za svagda.

Prazan hod Mjeseca imamo od 05.01. do 16.47 nakon čega će Mjesec ući u znak Riba. Teži aspekt Mjeseca i Marsa u popodnevnim satima može nam donijeti napetost u karijeri zbog neriješenih sukoba.

Ako ste u znaku Riba, Škorpiona ili Raka ovaj aspekt vjerojatno utječe na vaše Sunce  na neki način i može vam donijeti neke sanjive ideje u vašem smjeru. Promjenjivi znakovi (Djevica, Strijelac, Riba i Blizanac) mogu biti na dnevnom redu, zato ostanite fokusirani i odlučni.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com