ZATOČENA Novi slučaj za disleksičnog agenta Willa Trenta

Nakladnička kuća Znanje donosi novi roman autorice Karin Slaughter iz serije o specijalnom agentu Willu Trentu naziva Zatočena. Karin Slaughter američka je književnica čije se knjige prodaju u milijunima primjeraka i prevedene su na trideset i šest jezika.

Najpoznatija je po serijalu trilera o disleksičnom agentu Willu Trentu koji zločine istražuje na nekonvencionalan način, s radnjom smještenom u Atlanti, južnjačkoj metropoli s rekordnom stopom zločina u SAD-u, a dosad je objavljeno sedam romana serije Triptih, Krhotine, Postanak, Slomljena, Duboki pad, Sakriveno i Rane. Zatočena (preveo Miloš Đurđević) je osmi roman Karin Slaughter iz serijala o Willu Trentu u izdanju Znanja, a dostupan je u knjižarama po cijeni od 119 kn.

Muževi i žene. Majke i kćeri. Tajne ih spajaju. I tajne ih mogu uništiti.

U napuštenom atlantskom skladištu pronađeno je tijelo bivšeg policajca i u trenutku kada se GBI-jev specijalni agent Will Trent uključuje u slučaj, postaje mu jasno da bi ovo mogao biti jedan od njegovih najgorih slučajeva. Mjesto zločina pripada omiljenom, moćnom i politički angažiranom sportašu, kojemu Will već mjesecima pokušava dokazati silovanje za koje ga optužuje mlada djevojka.

Proučavajući mjesto zločina, Sara Linton, najnovija medicinska istražiteljica GBI-ja i Willova djevojka, otkriva da velika količina krvi ne pripada mrtvom policajcu, a krvavi otisci koji vode s mjesta događaja ukazuju da postoji još jedna žrtva, žena koja će umrijeti ako je uskoro ne pronađu. No kad se pojave novi dokazi koji povezuju Willovu problematičnu prošlost sa slučajem, njihove posljedice unijet će rasulo u Willov život, kao i sve oko njega, uključujući njegove kolege i prijatelje, pa čak i osumnjičene koje pokušava pronaći…

Ispeci pa reci...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.