HOROSKOP ZA SRIJEDU, 3. TRAVNJA Samo lagano

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Ribe većinu dana i nema jačih aspekta s ostalim planetima što nam donosi miran dan.

Za dva dana imamo mlad Mjesec, a Mjesec u Ribama je u posljednjem znaku zodijaka. Sve to ukazuje na odmor i izolaciju. Ne brinite previše o postignućima, odvojite vrijeme za spavanje, maštanje, ljubav, meditaciju ili molitvu.

U popodnevnim satima Mjesec će ući u prazan hod, tako da izbjegavajte donošenje čvrstih odluka i  potpisivanje bilo kakvih dokumenta do četvrtka ujutro.

Pluton i južni Mjesečev čvor ovih dana su spojeni  na 23. stupnju Jarca. Pluton je planet moći i ova snaga se može koristiti za dobro ili loše. Južni čvor govori o posljedicama djelovanja iz ovog života ili iz prošlih života, što će nam pomoći da trenutno možemo steći bolje razumijevanje  posljedica moći.

Dobro ili loše su relativni pojmovi, a ovdje čvorovi već znaju što je potrebno i naša uloga je razumjeti veći kontekst postojanja.

Ako vam netko duguje nešto, to napokon možete dobiti u ovom mjesecu. Ako vi nešto nekome dugujete, onda je ovo vrijeme kad ćete imati mogućnosti to riješiti.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 3. travnja u 17.35 do četvrtka, 4. travnja u 04.56

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com