HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. TRAVNJA Pripreme za mlad Mjesec

Kako se mjesec kreće kroz vatrenog Ovna, primijetit ćete da imate više energije koja će vam pomoći da iskoristite maksimalno dan. U jutarnjim satima Mjesec čini lijep aspekt s Marsom i lako ćete dobiti ono što želite. Ako trebate napraviti potez ili djelovati jutro je najbolje za to.

Sutrašnji mlad Mjesec koji će biti u Ovnu će kod nas potaknuti hrabrost i odlučnost. Pogledajte u kojoj natalnoj kući vam se nalazi znak Ovna, kako bi razumjeli područje vašeg života s kojim se trebate suočiti.

Oni koji su rođeni 17. siječnja, 2. – 3. ožujka, 17. travnja, 2. – 3. lipnja, 20. srpnja, 4. –  5. rujna, 20. listopada i 4. prosinca  najviše će osjetiti energiju ovog Mjeseca i uživati u nekim kratkotrajnim susretima ili čak zaljubljenosti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com