HOROSKOP ZA NEDJELJU, 7. TRAVNJA Odmor, opuštanje, mir

Pozitivan aspekt Merkura i Saturna ukazuje da je ovo sjajno vrijeme da se stvari stave u red i da se pozabavimo zadacima koji zahtijevaju mentalnu disciplinu. Sad možete krenuti napraviti promjene na području vašeg života za koje smatrate da trebaju korekciju. Možda prepoznate priliku koju ste nekoliko puta propustili.

Sredinom siječnja Merkur je počeo  svoj ciklus sa Saturnom, ciklus koji nam je donio intelektualno razumijevanje za projekt koji pokušavamo dovesti do kraja. Jeste li započeli neki projekt ili novi studiji u to vrijeme? Sad, nakon dva i pol mjeseca može doći do reorganizacije i preispitivanja kako dalje krenuti s tim projektom ili studijem.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz Bika što nam sugerira da uživamo u prekrasnom okruženju i proljeću. Odmor, opuštanje i mirno mjesto donijet će nam zadovoljstvo danas.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com