HOROSKOP ZA UTORAK, 9. TRAVNJA U potrazi za novim znanjima

Mjesec cijeli dan provodi u znaku Blizanca što će nas potaknuti da budemo aktivni. Vjerojatno ćemo se malo teže usredotočiti i koncentrirati na zadatke, ali ovo vrijeme možemo iskoristiti za prikupljanje informacija i učenje.

U jutarnjim satima aspekt Mjeseca i Marsa upozorava da usporimo malo i da ne kažemo sve što nam padne na pamet. Bilo bi dobro da prvo izbrojimo do deset i onda kažemo svoje mišljenje.

Aspekt Venere i Neptuna koji će biti u srijedu ujutro, osjetit ćemo i danas navečer.  To će potaknuti kod nas maštu i suosjećanje. Imamo priliku da izliječimo naše osobne odnose. Lako ćemo past pod utjecaj zavođenja i posebno ćemo biti suosjećajni.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com