HOROSKOP ZA SRIJEDU, 10. TRAVNJA Jupiter kreće retrogradno

 Jutarnji aspekt Venere i Neptuna potaknut će kod nas ljubaznost, promišljenost i opraštanje. Ovaj aspekt je povezan s emocijama i odnosima, pa će ovo biti idealno vrijeme da riješite nesuglasice u ljubavi.

Jupiter u Strijelcu kreće retrogradno sve do 11. kolovoza. Tijekom ovog retrogradnog razdoblja  skloni smo preispitati  naše ciljeve i planove u području života koji je trenutno pogođen Jupiterovim tranzitom. Pogledajte u kojoj natalnoj kući vam se nalazi  tranzitni Jupiter jer na tom području će doći do usporavanja. Primjer, ako imate ascendent (podznak) Škorpion onda će to biti financije, ako je ascendent Djevica onda su to pitanja vezana uz nekretninu, obitelj, ako je ascendent Bik onda će to biti povezano s nasljedstvom, kreditima itd.

Večernji ugodni aspekt Merkura i Plutona donosi nam vrijedne istine ili uvide u bolje razumijevanje situacije. Mogli bismo otkriti nove informacije  koje nam daju prednost ili konačno vidjeti istinu o nečemu što smo izbjegavali. Dobro je vrijeme da se oslobodimo nečeg što nas je držalo vezanim ili je zapelo u tešku situaciju.

Mjesec provodi cijeli dan u znaku Blizanca te prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 10. travnja u 19.26 do četvrtka 11. travnja u 5.31 nakon čega će ući u znak Raka.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com