HOROSKOP ZA SUBOTU, 13. TRAVNJA Izbjegavajte forsiranje!

Jutarnji napeti aspekt Sunca i Plutona donosi nam snažnu energiju da u svemu što pokušavamo sad napraviti  možemo osjetiti strah i odlučnost.  Ovaj aspekt ukazuje na prekomjernu  privrženost i teško nam se opustiti  i prepustiti. Važno je da izbjegavamo prisiliti stvari koje bi se, naravno, trebale odvijati.

Pobuna protiv nečeg osobnog ili zbog sebičnih razloga vjerojatno neće biti dobro prihvaćena.  Sjetimo se kardinalnog pravila da kad želite nešto od nekoga, najbolji pristup je da objasnite zašto je to dobro za tu osobu.

Prazan hod Mjeseca imamo od 01.32 do 9.50 nakon čega će Mjesec ući u znak Lava. Kad je Mjesec u Lavu dobro je da se bavimo laganim fizičkim aktivnostima jer je srce posebno opterećeno dok je u ovom položaju Mjesec. Lagane šetnje, hodanje, biciklizam ali sve u fizičkim granicama. Izbjegavajte forsiranje!

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com