HOROSKOP ZA NEDJELJU, 14. TRAVNJA Večer za ljubav i strast

Ugodan aspekt Sunca i Jupitera obilježit će ovu nedjelju. Sad smo skloni vjerovati u naše planove u potpunosti. Optimizam, povjerenje, entuzijazam sad su visoko rangirani.

Mjesec kroz znak Lava nadopunit će ovu pozitivnu energiju, te će emocionalna energija teći stabilno. Sad možemo biti vrlo kreativni i odlično je vrijeme da provedemo dan u krugu prijatelja kroz zabavu i igru.

Dopustimo da naša toplina, velikodušnost i otvorenost prevladaju ovaj dan.

Kasni večernji aspekt Venere i Plutona  produbljuje naše ljubavne odnose i povećava našu želju za bliskim druženjem. Odnosi i romanse mogu početi  u ovo vrijeme, tako da ako tražite ljubav ili blisko druženje nemojte ostati večeras doma.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com