HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 15. TRAVNJA Pripazimo na pretjerivanje

Prazan hod Mjeseca imamo od 3.38 do 12.15 nakon čega će Mjesec ući u znak Djevice. Želja ili potreba da završimo naše poslove danas će biti istaknuta.

Večernji napeti aspekt Venere i Jupitera može ukazati na prenagljene odluke.  Osjećaj ushićenja ili nemira u ljubavi ili u odnosu na užitke  može dovesti do pretjerivanja – pretjeranog trošenja, pretjerivanja u emocijama.

Glavna vijest u ovom tjednu je da počinje vladavina Bika u subotu 20. travnja sve do 20. svibnja. U ovom razdoblju produktivno je usredotočiti se na sadašnji trenutak i  na ono na što možemo utjecati. Fokusiranje na stvari koje mogu rasti, poput bankovnog računa, uređenje vrta ili ulaganja donijet će nam radost.

Ovaj tjedan imamo i  pun Mjesec, u petak i to na 29. stupnju Vage. Ovo će biti dobro vrijeme da se raščiste i otpuste loši odnosi  koji više nam ne služe.

Planet Merkur ovaj tjedan (17. travnja) izlazi iz svoje sjene i ulazi u znak Ovna. Nakon gotovo šest tjedana što je bio u vodi (Ribama) sad ćemo početi jasno razmišljati. Konačno možemo vidjeti kud idemo. Konačno smo oslobođeni  dotoka burnih emocija.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.