HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 15. TRAVNJA Pripazimo na pretjerivanje

Prazan hod Mjeseca imamo od 3.38 do 12.15 nakon čega će Mjesec ući u znak Djevice. Želja ili potreba da završimo naše poslove danas će biti istaknuta.

Večernji napeti aspekt Venere i Jupitera može ukazati na prenagljene odluke.  Osjećaj ushićenja ili nemira u ljubavi ili u odnosu na užitke  može dovesti do pretjerivanja – pretjeranog trošenja, pretjerivanja u emocijama.

Glavna vijest u ovom tjednu je da počinje vladavina Bika u subotu 20. travnja sve do 20. svibnja. U ovom razdoblju produktivno je usredotočiti se na sadašnji trenutak i  na ono na što možemo utjecati. Fokusiranje na stvari koje mogu rasti, poput bankovnog računa, uređenje vrta ili ulaganja donijet će nam radost.

Ovaj tjedan imamo i  pun Mjesec, u petak i to na 29. stupnju Vage. Ovo će biti dobro vrijeme da se raščiste i otpuste loši odnosi  koji više nam ne služe.

Planet Merkur ovaj tjedan (17. travnja) izlazi iz svoje sjene i ulazi u znak Ovna. Nakon gotovo šest tjedana što je bio u vodi (Ribama) sad ćemo početi jasno razmišljati. Konačno možemo vidjeti kud idemo. Konačno smo oslobođeni  dotoka burnih emocija.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com